Medlemsinfo - Orsa Alpina Hemsida - IdrottOnline Klubb

Medlemskap.
Naturligtvis vill vi ju att du/ni blir medlemmar genom att betala in medlemsavgiften. Enskilt medlemskap 175 kr alt. familjemedlemskap 350 kr.
Vid familjemedlemsskap vill vi ha personnummer på samtliga i familjen.
Ange detta på inbetalningen alternativt maila dessa till mailto:This is a mailto link när ni har gjort inbetalningen.
Avgiften insättes så snart som möjligt, dock senast 30 nov på bankgiro 5279-5549.
Under förutsättning att medlemsavgift är betald är barnen försäkrade under träning och tävling.
Föreningens ekonomi bygger vi genom att skapa olika tävlingsarrangemang på hemmaplan, tävlingar som Lilla Dalacupen, Lilla Världscupen, Orsa Cup och Speedski-tävlingar.
Dessa arrangemang inbringar bra med intäkter, pengar som kommer alla medlemmar till del, tex liftkort, reseersättningar, tävlingsavgifter, lägerverksamhet, skiddressar, utrustning som käppar, tidtagning mm.
Därför ställs det krav på att alla medlemmar är med och bidrar med ideellt arbete inför och under våra arrangemang.

Uppdaterad: 22 NOV 2017 21:58
Skribent: Susanne Lovén