Enskilt medlemskap 175 kr/säsong

Familjemedlemskap 350 kr/säsong

Avgiften insättes senast 30 november på bankgiro 5279-5549 inför varje vintersäsong. Uppge namn på inbetalningen. Självklart går det bra att betala in avgiften även under säsongen för nya medlemmar.

VIKTIGT: När ni har betalat in medlemsavgiften mailar ni kontaktuppgifter (e-post + telefonnr) samt personnummer (på samtliga familjemedlemmar vid familjemedlemskap) till administratören Linda Lilljeqvist.

Under förutsättning att medlemsavgift är betald är barnen försäkrade under träning och tävling.

Föreningens ekonomi bygger vi genom att hålla olika tävlingsarrangemang på hemmaplan, till exempel Lilla Dalacupen, Lilla Världscupen, Orsa Cup och Speedski-tävlingar. Dessa ger bra intäkter, pengar som kommer alla medlemmar till del genom tex liftkort, reseersättningar, tävlingsavgifter, lägerverksamhet, skiddressar, utrustning som käppar, tidtagning mm. Alla medlemmar förväntas bidra med ideellt arbete inför och under våra arrangemang.

Uppdaterad: 18 MAJ 2022 11:20 Skribent: Linda Lilljeqvist

SISU Idrottsutbildarna